Congres Jong geleerd is oud gedaan – vol

CORPUS in Oegstgeest (Nederland) |

Een gezonde leefstijl: de invloed van (op)voeding, gedrag en omgeving

Jong starten met het aanleren van een gezonde leefstijl is belangrijk voor gezondheid gedurende het leven. Ouders hebben hierbij een voorbeeldfunctie. Maar ook de omgeving waarin het kind opgroeit is van grote invloed. Hoe kan jij als professional de ouders begeleiden in de jungle van informatie en invloeden op hun kind? En welke aanpak om de leefstijl en omgeving van het kind te optimaliseren blijkt effectief?

Tijdens het 3e ‘Jong geleerd is oud gedaan’-congres wordt het belang van jong aanleren van een gezonde leefstijl belicht vanuit zowel de wetenschap als de praktijk. De onderwerpen voeding, gedrag en omgeving passeren hierbij de revue. De dag eindigt met een gratis rondleiding ‘Reis door de Mens’ in CORPUS*!

Praktisch

Wanneer             Vrijdag 29 november 2019
Waar                     CORPUS congress centre te Oegstgeest (Nederland) (zie link naar route)
Voor wie              Jeugdartsen, Jeugdverpleegkundigen, Verpleegkundig specialisten JGZ, (Kinder)diëtisten, Gewichtsconsulenten  (specialisatie kinderen)
Kosten                  Dit congres wordt je volledig aangeboden door het FrieslandCampina Institute

Ongeveer een week vóór het congres sturen wij je in samenwerking met Aanmelder.nl een email met daarin je toegangsbewijs en QR code. Neem dit toegangsbewijs geprint of digitaal op je mobiele telefoon mee! We scannen de QR-code bij de ingang.

*Alle deelnemers ontvangen een voucher voor de ‘Reis door de Mens’. Op de congresdag kan je zelf bij de registratiebalie een tijdslot voor de ‘Reis door de Mens’ kiezen. Hiervoor geldt het principe: vol is vol.

Lees meer over de sprekers:

Partners:

Congres Jong geleerd is oud gedaan 2

Het congres zit vol en de inschrijving is gesloten. Na afloop vind je een verslag van het congres op onze website. Hopelijk zien we je op één van onze andere congressen!